Όλο το χρονικό της σύλληψης του λυράρη για το βιασμό ανηλίκου - Καρέ - καρέ η προσαγωγή στον εισαγγελέα (vid)

Κρήτη
Όλο το χρονικό της σύλληψης του λυράρη για το βιασμό ανηλίκου - Καρέ - καρέ η προσαγωγή στον εισαγγελέα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωσμένος από αστυνομικούς και με το πρόσωπο καλυμμένο με κουκούλα, ο 66χρονος Λυράρης οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του σωρεία διώξεων, μεταξύ άλλων για  βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας  και διευκόλυνση προσβολών της

Κρύβοντας με κουκούλα τα χαρακτηριστικά του, ζωσμένος από αστυνομικούς μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, 28 Μαρτίου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 66χρονος Λυράρης ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδονται για βιασμούς, πορνογραφία και μαστροπεία σε βάρος του 15χρονυο παιδιού το οποίο φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του παιδιού κάνουν λόγο για μια απόλυτα συγκλονιστική υπόθεση, οι διαστάσεις της οποίας μπορούν να εξελιχθούν σε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων. Κάλεσαν μάλιστα όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για τη συμπεριφορά του 66χρονου να καταφύγουν στην Ασφάλεια Ηρακλείου κατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο να το καταστήσει άβουλο και ανεύθυνο εκτελεστικό του όργανο, έρμαιο στις εγκληματικές του ορέξεις

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», επιθυμεί η οικογένεια του παιδιού, όπως μετέφεραν οι συνήγοροι της επισημαίνοντας ότι ο 66χρονςο βρίσκεται από το Δεκέμβριο ο 66χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο των άρχων όταν κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο έρευνας υπόθεσης πορνογραφίας ανήλικών με θύμα ένα ανήλικό κορίτσι από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Για πλεκτάνη μιλάει ο 66χρονος λυράρης, σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα. Ο 66χρονος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και δηλώνει αθώος για όσα του καταλογίζονται. Όλα οφείλονται στους ισχυρισμούς του 15χρονου και μόνο, σύμφωνα με την υπεράσπιση καθώς 66χρονος ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία γνώση και καμία σχέση με την κατοχή και διακίνηση του πορνογραφικού υλικού αλλά και κανένα ψηφιακό ίχνος.

Ο 15χρονος φέρεται να έχει αναγνωρίσει τον 44χρονο γιατρό καταθέτοντας στους αστυνομικούς του γραφείου ανηλίκων για τους τρεις άνδρες με τους οποίους ο 66χρονος τον απειλούσε για να συνευρεθεί μαζί τους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο κινητά τηλέφωνα, κάρτες, ταμπλέτ και ένα λάπτοτ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών. Αναζητούν τα στοιχεία τουλάχιστον 29 ατόμων που είδαν είτε αναπαρήγαγαν  το πορνογραφικό υλικό με τον ανήλικο το οποίο είχε αναρτηθεί σε τρία ψεύτικα προφίλ στο instagram και σε πλατφόρμα γνωριμιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News