Συνάντηση Λιονή - Κεφαλογιάννη με τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας, κ. Αρσένιο.

Κρήτη
Συνάντηση Λιονή - Κεφαλογιάννη με τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας, κ. Αρσένιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή και δημάρχου Ανωγείων Σ. Κεφαλογιάννη με τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας, κ. Αρσένιο

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Βιέννης «Ferien 2023», που πραγματοποιήθηκε στην Αυστριακή πρωτεύουσα 16 - 19 Μαρτίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή και ο δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας, κ. Αρσένιο.

Ο Μητροπολίτης Αυστρίας και Έξαρχος Ουγγαρίας, κ. Αρσένιος υποδέχτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης και τον δήμαρχο Ανωγείων στα γραφεία της Μητροπόλεως και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Μητροπόλεως με έμφαση στη λειτουργία της Ελληνικής Εθνικής Σχολής της Βιέννης, που παρέχει μαθήματα ελληνικής γλώσσας, πολιτισμού, ιστορίας και θρησκείας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Με αφορμή την συμμετοχή μας στην αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Βιέννης «Ferien 2023» είχαμε την ευκαιρία μαζί με τον δήμαρχο Ανωγείων, κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη, να συναντήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας, κ. Αρσένιο και να συζητήσουμε μαζί του τα όσα αποκομίσαμε από την συμμετοχή μας στην εν λόγω Έκθεση και να του παρουσιάσουμε παράλληλα κάποιες από τις δράσεις του προγράμματος Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης. Ιδιαίτερη, μάλιστα, μνεία έγινε στη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Εκκλησία σε θέματα δράσεων για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την αναστήλωση των Μονών της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News