ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη, 22 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 π.μ. στον δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στο Μεσοχωριό στις περιοχές της γεώτρησης Μεραμβελιωτάκη και του φωτοβολταϊκού Θεοδωράκη.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στη Χανιόπορτα, στην οδό Κισάμου από την οδό Βοσπόρου μέχρι την οδό Αρχ. Μακαρίου και στις οδούς Βοσπόρου και Φαϊτάκη.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος στο χωριό Άνω Καστελιανά.     

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στα Κάτω Καλύβια, στην περιοχή του εργοστασίου Ανδρουλάκη και στις περιοχές των γεωτρήσεων Φιλιππάκη, Αλεξάκη, Καπελάκη και Αντωνοδημητράκη.                          

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Φιλίπποι.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στα χωριά Άνω και Κάτω Καλύβια και στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Φιλίπποι, Άνω και Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι. Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Ανδρουλάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.                     

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Χερσονήσου, στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή του Ανθόκηπου προς την παραλία.

Στα Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στην Γεωργιούπολη, στην περιοχή Κρυονερίδας. 

Στο Λασίθι

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Ιεράπετρας, στο Κεντρί, στις περιοχές Γκρι Τζάλια, Πλάκες, Ντεπούλια, Πλακούρι, Καμάρα και πέριξ μηχανουργείου Λουκάκη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News