Βράχος 3 τόνων αποκολλήθηκε στο δρόμο προς τον Λέντα! - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Κρήτη
Βράχος 3 τόνων αποκολλήθηκε στο δρόμο προς τον Λέντα! - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν ευτυχές το γεγονός ότι δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο την στιγμή της πτώσης», ανέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμού κ. Μανιδάκης Κωστής - Ο δήμος Γόρτυνας που ειδοποιήθηκε έστειλε ειδικό μηχάνημα το οποίο μετακίνησε εκτός του οδοστρώματος τον βράχο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς αποκολλήθηκε και έπεσε βράχος δύο έως τριών τόνων από την βραχώδη πλαγιά που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το Απεσωκάρι προς Μιαμού, σε δρόμο, προκαλώντας ζημιά στις προστατευτικές μπάρες του δικτύου, καθώς και στο οδόστρωμα, σύμφωνα με ανάρτηση του ΔιαSOSτε τη Μεσαρά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά, βράχος 2-3 τόνων αποκολλήθηκε από την βραχώδη πλαγιά που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από το Απεσωκαρι προς Μιαμού ο οποίος αφού προκάλεσε ζημιά στις μπάρες κατρακύλησε στο αμέσως επόμενο τμήμα της ασφάλτου, προκαλώντας επίσης ζημιά στο οδόστρωμα.

«Ήταν ευτυχές το γεγονός ότι δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο την στιγμή της πτώσης», ανέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμού κ. Μανιδάκης Κωστής ενώ κάτοικοι της περιοχής μας είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς κάθε χρόνο γίνονται αποκολλήσεις μικρότερων και παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει επανειλημμένες παρεμβάσεις στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας για την επικινδυνότητα του σημείου, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Ο δήμος Γόρτυνας που ειδοποιήθηκε έστειλε ειδικό μηχάνημα το οποίο μετακίνησε εκτός του οδοστρώματος τον βράχο (φωτο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News