ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρεται ο Χαιρετάκης, διευκολύνεται η επάνοδος Πολάκη στο ψηφοδέλτιο Χανίων

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρεται ο Χαιρετάκης, διευκολύνεται η επάνοδος Πολάκη στο ψηφοδέλτιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την γραπτή «συγνώμη» Πολάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, η «πέτρα του σκανδάλου» που ακούει στο όνομα Μιχάλης Χαιρετάκης, αποσύρει το ενδιαφέρον του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Μιχάλης Χαιρετάκης μετά από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις της Κουμουνδούρου με τον Παύλο Πολάκη.

Μετά την γραπτή «συγνώμη» Πολάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, η «πέτρα του σκανδάλου» που ακούει στο όνομα Μιχάλης Χαιρετάκης, αποσύρει το ενδιαφέρον του από τον  ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή, επικαλούμενος την τραγωδία στα Τέμπη.

Συνεπώς, τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι πλέον, μετά την απόσυρση Χαιρετάκη, δεν τίθεται ζήτημα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη ρήξη με την Κουμουνδούρου, προέκυψε μετά την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το 75% των υποψηφίων βουλευτών, στο οποίο δεν είχε συμπεριληφθεί το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ακολούθησε η αντίδραση του Παύλου Πολάκη με ανάρτησή του στο facebook.

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Χανιώτης πολιτικός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μιχάλης Χαιρετάκης για την απόσυρσή του:

«Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί. Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας. Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News