Στη θέση του Μανούσου Βολουδάκη η σύζυγός του στις εκλογές;

Κρήτη
Στη θέση του Μανούσου Βολουδάκη η σύζυγός του στις εκλογές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και πολλοί το θεωρούσαν απίθανο, εκτιμώντας ότι η ίδια βιώνοντας τον πρόωρο χαμό του συζύγου της και ως μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, δεν θα είχε τα ψυχικά αποθέματα να πει το «ναι», καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι οι συζητήσεις κλίνουν προς μια θετική απάντηση.

Όταν πριν από σαράντα ημέρες έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο 57χρονος Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του και στην σύζυγο του Σέβη Αμανατίδου, πως θα σταθεί στο πλευρό τους. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν γνώση των πραγμάτων, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να της προταθεί η θέση του συζύγου της στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Χανιά.

Αν και πολλοί το θεωρούσαν απίθανο, εκτιμώντας ότι η ίδια βιώνοντας τον πρόωρο χαμό του συζύγου της και ως μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, δεν θα είχε τα ψυχικά αποθέματα να πει το «ναι», καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι οι συζητήσεις κλίνουν προς μια θετική απάντηση. Αν επιβεβαιωθούν, η δικηγόρος Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη θα είναι η τρίτη γυναίκα του ψηφοδελτίου μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη και τη Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News