ΒΟΑΚ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κυκλοφοριακές αλλαγές τίθενται σε ισχύ από αύριο μέχρι και τέλος του Ιούνη

Από αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ που ανακοινώθηκαν με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων σε τμήματα του Β.Ο.Α.Κ., οι οποίες θα ισχύσουν από αύριο 18-03-2023 έως και 30-06-2023.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σταδιακά σε τμήματα του Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στις χιλιομετρικές θέσεις α) 106+500 έως 106+700, (περιοχή Πέρα Γαλήνων πλησίον χωματερής) β) 119+350 έως 120+700, γ) 119+900 έως 120+180 (Κακιά στροφή περιοχή Λυγαριάς) και δ) 145+200 έως 145+900 (περιοχή Κακό όρος) της Ν.Ε.Ο. Χανίων-Σητείας και στις δύο (02) κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη και ειδικής σήμανσης ,στην πρώτη και δεύτερη φάση των εργασιών στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και στην τρίτη φάση των εργασιών με ταυτόχρονη κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων με στένωση λωρίδων.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News