Διαδοχικές απομακρύνσεις περιπτέρων προγραμματίζει ο δήμος Ρεθύμνου

Κρήτη
Διαδοχικές απομακρύνσεις περιπτέρων προγραμματίζει ο δήμος Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο εργασίες βατότητας σε οδούς της πόλης

Διαδοχικές απομακρύνσεις περιπτέρων προγραμματίζει ο Δήμος Ρεθύμνης με στόχο εργασίες βατότητας σε οδούς της πόλης. Ήδη ολοκληρώθηκε από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, η απομάκρυνση του περιπτέρου που βρίσκονταν στην οδό Πρεβελάκη και το επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο των εν εξελίξει εργασιών βελτίωσης βατότητας στη συγκεκριμένη οδό, θα γίνει η συνολική αποκατάσταση του πεζοδρομίου.

Επιπλέον, στον άμεσο προγραμματισμό της υπηρεσίας περιλαμβάνεται η καθαίρεση και απομάκρυνση τους περιπτέρου της οδού Ζυμβρακάκη (έναντι Σχολής Χωροφυλακής) καθώς και του περιπτέρου που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Πάρκινγκ των 4 Μαρτύρων.

Επίσης λόγω των έργων αποκατάστασης βατότητας δρόμων της πόλης, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων, από την Τρίτη 14 έως και την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, στις παρακάτω οδούς προκειμένου να χαραχθούν τομές στο οδόστρωμα: «Στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της οδού Θεοτοκοπούλου μέχρι την πλατεία Θεόδωρου Βαρδινογιάννη και στην πλατεία Θεόδωρου Βαρδινογιάννη από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με τις οδούς Ν. Ξυλούρη και Κ. Παλαμά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News