Χανιά: Μετά την καταστροφική πυρκαγιά παίρνει σάρκα και οστά η νέα ανακαίνιση του παλαιού ΠΙΚΠΑ (vid)

Κρήτη
Χανιά: Μετά την καταστροφική πυρκαγιά παίρνει σάρκα και οστά η νέα ανακαίνιση του παλαιού ΠΙΚΠΑ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο κτίριο θα φιλοξενήσει υπηρεσίες υγείας σύμφωνα με την ΥΠΕ Κρήτης - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου του παλαιού ΠΙΚΠΑ

Προχωρούν από τη Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης οι διαδικασίες για την ανακαίνιση του κτηρίου του παλιού ΠΙΚΠΑ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου που είχε τυλιχθεί στις φλόγες το Νοέμβριο του 2021. Ήδη, όπως έγινε γνωστό, έχει ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται και ο καθορισμός των προδιαγραφών του κτηρίου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια οι διαδικασίες για την ανακαίνιση του κτηρίου του παλιού ΠΙΚΠΑ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο των Χανίων που το Νοέμβριο του 2021 είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Αφού ξεκαθαρίστηκε πλήρως το ιδιοκτησιακό, ο καθορισμός των προδιαγραφών του κτηρίου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας που βρίσκεται σε τελική φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα όπου θα προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός για την ανακαίνιση, όπως ανέφερε ο υποδιοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας

Αν και σύμφωνα με τον υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ιδιώτης προσφέρθηκε δωρεάν να κατασκευάσει νέο κτήριο, ο διαγωνισμός θα γίνει όπως απαιτούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Το κτίριο σύμφωνα με τον κ. Αγαπίου θα επαναλειτουργήσει φιλοξενώντας υπηρεσίες υγείας, αποκαθιστώντας το ζήτημα που έχει προκύψει με την φιλοξενία αυτών των υπηρεσιών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε άλλα κτίρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News