ΔΕΥΑ Ηρακλείου: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Κρήτη
ΔΕΥΑ Ηρακλείου: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του νερού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη, 14 Μαρτίου και ώρα 11:30 θα διαδηλώσουν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΔΕΥΑ νομού Ηρακλείου με αίτημα να αποσυρθεί «τώρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους το νομοσχέδιο για την ΡΑΑΕΥ που ιδιωτικοποιεί τα νερά

Τα Σωματεία Εργαζομένων ΔΕΥΑ νομού Ηρακλείου διαδηλώνουν για την ιδιωτικοποποίηση του νερού την Τρίτη, 14 Μαρτίου στις 11:30 στην πλατεία Ελευθερίας και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν σε αυτό τον αγώνα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους, ώστε να αποσυρθεί τώρα, το νομοσχέδιο για την ΡΑΑΕΥ, που ιδιωτικοποιεί τα νερά.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: «Τα Δ.Σ. των Σωματείων Εργαζομένων ΔΕΥΑ στο Νομό Ηρακλείου, ανταποκρινόμενη στο  κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΔΕΥΑ (ΠΟΕ ΔΕΥΑ), για συνέχιση των κινητοποιήσεων για την ιδιωτικοποίηση του νερού, καλούμε δημότες, συλλογικότητες και σωματεία, εργαζομένους, στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, μαθητές, σπουαδαστές και όποιος άλλος μπορεί, την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 11.30 στην πλατεία Ελευθερίας, να αντισταθούμε στο Νομοσχέδιο  επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των νερών είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.

»Καλούμε όλους να συμμετάσχουν σ’ αυτό τον αγώνα, απαιτώντας: Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το Νομοσχέδιο για την Ρ.Α.Α.Ε.Υ. που ιδιωτικοποιεί τα νερά», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News