Θλίψη στην Κρήτη: Αποχαιρετούν σήμερα τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Αντωνόπουλο

Κρήτη
Θλίψη στην Κρήτη: Αποχαιρετούν σήμερα τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Αντωνόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάδελφοί του και μέλη του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά την είδηση του θανάτου του πολιτικού μηχανικού Νίκου Αντωνόπουλου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου, το τελευταίο αντίο στον Νίκο Αντωνόπουλο στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τη 1 το μεσημέρι.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΤΕΕ/ΤΑΚ:

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, Πολιτικού Μηχανικού. Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα.
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του.
  • Να παραστεί η Δ.Ε. στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ροδαυγή».

Ο Νίκος Αντωνόπουλος γεννήθηκε  στο Ηράκλειο, όπου και μεγάλωσε. Έλαβε το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Δραστηριοποιήθηκε από το 1997 στην κατασκευή κυρίως οικοδομικών έργων αναλαμβάνοντας ως εργοταξιάρχης ή υπεύθυνος έργου μεγάλα οικοδομικά έργα σε όλη την Ελλάδα όπως, το Παγκρήτιο Στάδιο για την Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, και πολλά άλλα. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου και ενεργός μέλος του ΤΕΕ/ΤΑΚ έχοντας λάβει υποψηφιότητα ως μέλος της Αντιπροσωπείας. 

Ως Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κνωσού δίπλα στο γηροκομείο.

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ 

Ο Πρόεδρος Γεώργιος  Ταβερναράκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News