Πλειστηριασμοί: Ενώνουν δυνάμεις για να μην περάσουν σε ξένα χέρια περιουσίες Κρητικών (vid)

Κρήτη
Πλειστηριασμοί: Ενώνουν δυνάμεις για να μην περάσουν σε ξένα χέρια περιουσίες Κρητικών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσωπική αγωνία του προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου που βρίσκεται κάτω από τον ίδιο βραχνά, ενώ τα δάνεια της οργάνωσης δεν έχουν περάσει στο «κόκκινο», έδωσε τον τόνο στην συνάντηση των φορέων του νομού, που προετοιμάζουν αρραγές μέτωπο ενάντια στους πλειστηριασμούς

 

  • Επιστρέφει ο εφιάλτης των πλειστηριασμών στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις
  • Το «ξεπάγωνα» των πλειστηριασμών φουντώνει τις αντιδράσεων των φορέων στην Κρήτη
  • Ολομέτωπη επίθεση για να μην χαθεί κανένα σπίτι και καμία επιχείρηση
  • Δεν θα επιτρέψουν να περάσουν σε ξένα χέρια περιουσίες Κρητικών

Οι πλειστηριασμοί «ξεπάγωσαν» και ο φόβος των μαζικών κατασχέσεων απλώνεται πάνω από νοικοκυριά, επιχειρήσεις, την παραγωγική γη στο νησί. Φορείς και οργανώσεις κατακλύζονται από την αγωνία του κόσμου που ζητά απαντήσεις, μπροστά στον κίνδυνο να δει άμεσα σπίτια και περιουσίες να περνούν στα χέρια ξένων Fund.

Η προσωπική αγωνία του προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου που βρίσκεται κάτω από τον ίδιο βραχνά, ενώ τα δάνεια της οργάνωσης δεν έχουν περάσει στο «κόκκινο», έδωσε τον τόνο στην συνάντηση των φορέων του νομού, που προετοιμάζουν αρραγές μέτωπο ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Στο Εργατικό Κέντρο, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των φορέων που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Καταθέτουν προτάσεις και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν νομοθετική ρύθμιση, που θα βάλει φρένο στη διάλυση του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού με την οποία ισοδυναμούν οι πλειστηριασμοί.

Την ίδια ώρα 3.000 πλειστηριασμοί βρίσκονται προ των πυλών, δεκάδες χιλιάδες αναμένονται οι διαταγές τους επόμενους μήνες, αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ΕΚΗ.

Οικονομικό και Τεχνικό Επιμελητήριο, Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου συμπράττουν στην προσπάθεια αν συγκροτηθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων που θα αποκτήσουν τη μορφή της νομοθετικής ρύθμισης, η οποία απαιτείται και θα βασίζεται στην παραδοχή ότι αναζητούνται εξειδικευμένες λύσεις κατά περίπτωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News