Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Γιόφυρο - Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινούν τα έργα στον κόμβο (pics, vid)

Κρήτη
Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Γιόφυρο - Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινούν τα έργα στον κόμβο (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς το τέλος της εβδομάδας τα συνεργεία θα ξεκινήσουν τις εργασίες στον κόμβο στο Γιόφυρο προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν

Κυκλοφορικό χάος δημιουργήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου στο Γιόφυρο, με την υπομονή των οδηγών να δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr φαίνονται τα αυτοκίνητα να έχουν σχηματίσει ουρές και να πηγαίνουν σημειωτόν:

Παρόλο που το έργο της ασφαλτόστρωσης του ΒΟΑΚ περιμετρικά του Ηρακλείου από Γιόφυρο έως τον κόμβο Παπαναστασίου έχει ολοκληρωθεί, σήμερα βρέθηκαν εκεί τα συνεργεία για δειγματοληπτικό έλεγχο, όπως προβλέπεται.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Κ. Σκουλάς, μιλώντας στο neakriti.gr, σήμερα πραγματοποιήθηκε ο δειγματοληπτικός έλεγχος παίρνοντας ενδεικτικά υλικά από το έργο που παραδόθηκε στην χρήση των πολιτών στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Σκουλάς αποκάλυψε μάλιστα ότι τα συνεργεία θα μεταβούν και πάλι στο Γιόφυρο στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης και στον κόμβο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί ένα σύνθετο κομμάτι και στόχος τους είναι να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News