Ηράκλειο: Οι αρμόδιοι φορείς ενώνουν τις φωνές τους απέναντι στους πλειστηριασμούς (pics)

Κρήτη
Ηράκλειο: Οι αρμόδιοι φορείς ενώνουν τις φωνές τους απέναντι στους πλειστηριασμούς (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθημερινά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου φτάνουν άνθρωποι που είτε βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο του πλειστηριασμού είτε έχουν ήδη λάβει τη σχετική ειδοποίηση

Τις φωνές τους απέναντι στους πλειστηριασμούς ένωσαν χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου, εκπρόσωποι πολλών παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο μετά από πρόσκληση της διοίκησης.

Στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να “χτίσουν” το μέτωπο απάντησης στα funds κάθισαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και οι επικεφαλής του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου και πολλοί άλλοι.

Τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί αποτελούν πια μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Καθημερινά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου φτάνουν άνθρωποι που είτε βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο του πλειστηριασμού είτε έχουν ήδη λάβει τη σχετική ειδοποίηση, άνθρωποι απελπισμένοι και φοβισμένοι για το μέλλον τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κοινός τόπος των συμμετεχόντων στην ευρεία αυτή σύσκεψη ήταν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ανάχωμα σ’ αυτή τη σκληρή διαδικασία. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει νομική υποστήριξη του κόσμου που πλήττεται από τη λαίλαπα των κόκκινων δανείων και να ακολουθηθεί η νομική οδός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News