Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο αδελφές από την Κρήτη με σοβαρότατα εγκαύματα

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο αδελφές από την Κρήτη με σοβαρότατα εγκαύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο κορίτσια φέρουν σοβαρότατα εγκαύματα και νοσηλεύονται κατά πληροφορίες σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Δύο αδελφές από την Κρήτη βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν πάνω στις ίδιες ράγες. Τα δύο κορίτσια φέρουν σοβαρότατα εγκαύματα και νοσηλεύονται κατά πληροφορίες σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Σε σχετική ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια γνωστοποιείται ότι οι οικογένειες 4 νεκρών και των δύο αδελφών από την Κρήτη ανέθεσαν στον Αλέξη Κούγια την εκπροσώπησή τους ώστε να δηλώσουν υπέρ της υποστήριξης της κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι συγγενείς άλλων 6 θυμάτων, 4 θανόντων και 2 θήλεων αδελφών από την Κρήτη με σοβαρότατα εγκαύματα, επέλεξαν τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια για την υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του ήδη κατηγορουμένου σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, αλλά και εις βάρος όλων όσων κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως διαπιστωθεί ότι έχουν ποινικές ευθύνες, τόσο για τους θανάτους όσο και για όλες τις σωματικές βλάβες, αλλά και την ηθική βλάβη μη τραυματισμένων επιβατών που επέζησαν και δεν τραυματιστήκαν.

Όπως είναι γνωστό, ο ήδη κατηγορούμενος σταθμάρχης θα απολογηθεί το Σαββάτο 4/3/2023 και αμέσως μετά ο κος Κούγιας θα εμφανιστεί είτε αυτοπροσώπως , είτε συνοδευόμενος από τους συγγενείς των θυμάτων, ώστε να δηλώσει και τυπικά την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, και υπέρ των τραυματισθέντων που επεβίωσαν.

Την ίδια ημέρα θα λάβει και αντίγραφα της ήδη σχηματισθείσης δικογραφίας, συμπεριλαμβανόμενης και της απολογίας του κατηγορουμένου, ώστε ακολούθως να επιλέξει τις επόμενες διαδικαστικές πράξεις και τα πρόσωπα, εναντίον των οποίων θα στραφούν οι εντολείς του, τόσο σε ποινικό, όσο και σε αστικό επίπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News