Τραγωδία στα Τέμπη: Θύματα και από την Κρήτη στρέφονται κατά των υπευθύνων

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Θύματα και από την Κρήτη στρέφονται κατά των υπευθύνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα την νομική εκπροσώπηση των θυμάτων από την Κρήτη δεν αποκλείεται να αναλάβει για την υποστήριξη της κατηγορίας ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Θύματα και από την Κρήτη, κατά πληροφορίες από τα Χανιά φαίνεται ότι υπάρχουν μεταξύ των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα την νομική εκπροσώπηση των θυμάτων από την Κρήτη δεν αποκλείεται να αναλάβει για την υποστήριξη της κατηγορίας ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το δικηγορικό μας γραφείο έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση και πολλών άλλων συγγενών άλλων θυμάτων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις θυμάτων από την Κρήτη, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχουμε λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση του γραφείου Κούγια αναφέρεται ότι ανέλαβε και την

υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης και συνεχίζει: «Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.

Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News