ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη, 2 Μαρτίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη, 2 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη, 2 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 7:30 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών από την επιχείρηση Ζαχαράκη ,λίγο μετά την εκκλησία του Εσταυρωμένου ,μέχρι την επιχείρηση Υδρομετετάλ. Επίσης στη διακλάδωση προς ΠΑΓΝΗ (τον παράδρομο από την Ineramerican και στις επιχειρήσεις Aredi, Φτυλάκη, Σεβαστάκη και Καμπιτάκη.   

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων στις Άνω Αρχάνες στην οδό Γρ. Λαμπράκη μετά παρόδων .                         

Από 8:30 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον δήμο Φαιστού στο χωριό Πετροκεφάλι του Δ. Φαιστού, στην περιοχή του νεκροταφείου, της εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου, του ελαιουργείου Νικητάκη και της εξόδου προς Πιτσίδια.

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά, στην περιοχή όπισθεν του πλυντηρίου αυτοκινήτων car wash, στις οδούς Δεξιθέας, Φρατζή και Δημητσάνας.                

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στο Δ. Αρχανών - Αστερουσίων στις Αρχάνες, στην περιοχή έναντι του παλαιού Δημοτικού σχολείο, στην ανηφόρα, στις οδούς Ηλέκτρας Αποστόλου και 62 Μαρτύρων μετά παρόδων και στις οδούς Εθνικής Αντίστασης και Βογιατζάκη.

Στο Λασίθι

Από 8:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. στον δήμο Ιεράπετρας, στις περιοχές Κρεμαστά, Κούπα, Πυρηνελαιουργείο, Λαγκάδια, Αγία Ειρήνη, Κεφαλα ΜΑκρυλιάς, Μακρυλιά, Μεσελέροι.

Από 10:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον δήμο Ιεράπετρας, στις οδούς Πίνδου, Καβάφη, Καποδίστρια.

Από 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον δήμο Ιεράπετρας στις γεωργήσεις Χατζάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News