Χερρονάσιος Σχολή: Στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου πρόκειται να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες το περίφημο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, που αποτελεί ένα απ' τα δημοφιλέστερα Μουσεία Τέχνης στον κόσμο, ενώ πρόκειται να περάσουν ξένοιαστες στιγμές στη Disneyland

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βρέθηκαν μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί, μαζί με τον γενικό διευθυντή του Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, κύριο Άρη Μαρκάκη, υποδεχόμενοι από τον ευρωβουλευτή και συντοπίτη μας, κύριο Μανώλη Κεφαλογιάννη, στα πλαίσια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής που διοργάνωσε το σχολείο.

Εκεί, οι μαθητές έμαθαν από κοντά για τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις κύριες αρμοδιότητές του, αναφορικά με τον ρόλο και τις εργασίες του Σώματος. Ακόμη, έζησαν την ξεχωριστή εμπειρία του Παρλαμεντάριουμ, ενός κινηματογράφου όπου σε μια προβολή 360 μοιρών γνώρισαν καλύτερα την ευρωπαϊκή ένωση και το κοινοβούλιο. Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής, μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν επίσης στο Μουσείο Ευρωπαϊκής Ιστορίας, ένα σύγχρονο μουσείο που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γνωρίσουν την Ευρωπαϊκή Ιστορία, να ανακαλύψουν διαφορετικές οπτικές της, και να αντιληφθούν την ποικιλομορφία της.

Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου πρόκειται να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες το περίφημο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, που αποτελεί ένα απ' τα δημοφιλέστερα Μουσεία Τέχνης στον κόσμο, ενώ πρόκειται να περάσουν ξένοιαστες στιγμές στη Disneyland.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News