Κρήτη: Κίνδυνος - θάνατος οι σκουριασμένες μπάρες στο Κακό Όρος (vid)

Κρήτη
Κρήτη: Κίνδυνος - θάνατος οι σκουριασμένες μπάρες στο Κακό Όρος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι μπάρες στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου στο ύψος του Κακού Όρους και σε έναν δρόμο όπου συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα, με τους οδηγούς και τους δημότες να διαμαρτύρονται

 

  • Κίνδυνος από τις σκουριασμένες μπάρες στο οδικό δίκτυο στο Κακό Όρος
  • Εικόνες ντροπής που θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς
  • Ακατάλληλες μπάρες σε έναν ήδη επικίνδυνο δρόμο
  • Οδηγοί ζητούν από την Περιφέρεια Κρήτης την άμεση επέμβαση

Συστήματα αναχαίτισης οχημάτων για γέλια και για κλάματα… Ο λόγος για τις σκουριασμένες μπάρες στην παλιά εθνική οδό από Ηράκλειο προς Κόκκινη Χάνι, με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές στο ύψος του Κακού Όρους.

Με φόντο τις απαράδεκτες αυτές εικόνες, ορατός είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθούν στη θάλασσα οχήματα που θα ολισθήσουν στην άκρη του δρόμου, μετά από τροχαίο ατύχημα ή μετά από βροχή, όπως τονίζουν μεταξύ άλλων σε ανάρτηση τους «οι Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου».

Πρόκειται μάλιστα για έναν δρόμο όπου συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα.  Οι πρώτες μεταλλικές μπάρες για την προστασία των διερχόμενων οδηγών κατασκευάστηκαν την περίοδο 1982 - 1984. Από τότε μέχρι σήμερα, οι μπάρες έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου.

Δημότες και οδηγοί καλούν την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες εργασίες για την αντικατάσταση της μεταλλικής μπάρας σε όλο το μήκος του δρόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News