Σούπερ ήρωες δίπλα στα παιδιά που δίνουν "μάχη" στα νοσοκομεία - Ήταν επιθυμία 19χρονης που έφυγε! (pics)

Κρήτη
Σούπερ ήρωες δίπλα στα παιδιά που δίνουν "μάχη" στα νοσοκομεία - Ήταν επιθυμία 19χρονης που έφυγε! (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι μαζί, συνοδεία μελών του σωματείου μας, επισκέφθηκαν νοσοκομεία και δομές φιλοξενίας του Ηρακλείου και του Λασιθίου πραγματοποιώντας την επιθυμία της 19χρονης Χαράς ασθενούς της Αιματολογικής - Ογκολογικής κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό της

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε μια πολύ ιδιαίτερη δράση για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Captain America (Περικλής Μανδαλάκης), η She Hulk (Ελένη Παππά) ο Thor (Θωμάς Παππάς), η Wonder Woman (Σοφία Αγγελάκη) ερχόμενοι από την Αθήνα και η Raven (Νεφέλη Στεφανάτου) από το Ρέθυμνο, συνάντησαν στο Ηράκλειο τον Batman (Κυριάκος Κορογιάνννης).

Όλοι μαζί, συνοδεία μελών του σωματείου μας, επισκέφθηκαν νοσοκομεία και δομές φιλοξενίας του Ηρακλείου και του Λασιθίου πραγματοποιώντας την επιθυμία της 19χρονης Χαράς ασθενούς της Αιματολογικής - Ογκολογικής κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό της.

Οι Σούπερ Ήρωες συνάντησαν το Σάββατο τους μικρούς μαχητές της Αιματολογικής - Ογκολογικής κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. αλλά και της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου και η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή τους στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζέλειου - Πανάνειου Γ.Ν.Η.

Την Κυριακή ταξιδέψαμε μέχρι την Νεάπολη Λασιθίου όπου συναντήσαμε τους μικρούς μας φίλους που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης και ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις μας στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου.

Ήταν ένα υπέροχο διήμερο, γεμάτο "Χαρά" και χαρές, χαμόγελα, συγκίνηση, χορό, συζήτηση και πολλές πολλές δυναμωτικές αγκαλιές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News