Κρήτη: Έργα στα τουριστικά θέρετρα μία «ανάσα» από την τουριστική σεζόν (vid)

Κρήτη
Κρήτη: Έργα στα τουριστικά θέρετρα μία «ανάσα» από την τουριστική σεζόν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι - Μέχρι αρχές Απριλίου θα έχει ασφαλτοστρωθεί ο κεντρικός δρόμος

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα συνεργεία για την υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ στο Κοκκίνη Χάνι προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης μέχρι και την περιοχή των Γουρνών, πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο δρόμος στο Κοκκίνη Χάνι παραμένει βομβαρδισμένο τοπίο ενώ πρόσφατα δημότες προχώρησαν σε διαμαρτυρία κάνοντας λόγο για ολιγωρία των αυτοδιοικητικών αρχών για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου.

Όπως εκτιμάται στις αρχές Απριλίου, ο δρόμος θα έχει ασφαλτοστρωθεί.

Σε δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει και το έργο της δημιουργίας κυκλικού κόμβου στην παλιά εθνική οδό στην περιοχή των Γουβών, αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση στο κομβικό αυτό σημείο, στο οποίο έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα, ενώ σε ότι αφορά στον δεύτερο κόμβο Αγριανών στην περιοχή της Ανάληψης, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος εκτιμά ότι θα υλοποιηθεί μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News