Αυτός είναι ο 40χρονος που τραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο και χρειάζεται επειγόντως αίμα - Έκκληση για βοήθεια

Κρήτη
Αυτός είναι ο 40χρονος που τραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο και χρειάζεται επειγόντως αίμα - Έκκληση για βοήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραυματίας είναι γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου καθώς η οικογένειά του δραστηριοποιούνταν παραδοσιακά στην πόλη και επί χρόνια στον κλάδο του εμπορίου αθλητικών ειδών.

Έκκληση για αίμα για τον 40χρονο άνδρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του ΠαΓΝΗ ύστερα από το τρομακτικό ατύχημα με το αλυσοπρίονο χθες στην Ελιά κάνουν συγγενείς και φίλοι μέσω facebook. Πρόκειται για τον Σταμάτη Περβολαράκη του Στυλιανού ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε εργασίες σε χωράφι στην Ελιά από το αλυσοπρίονο το οποίο του ξέφυγε τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά κάτω από τη μασχάλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που του έκοψε αρτηρία και έχασε πολλή μεγάλη ποσότητα αίματος. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες με ορό και προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ. Εν συνεχεία ο 40χρονος παρελήφθη από το ΠΑΓΝΗ όπου έγινε κλαμπάρισμα στην κομμένη αρτηρία και αφού του χορήγησαν πολύ αίμα και πλάσμα ανατάχθηκε η καρδιά αφού από την αιμορραγία είχε πάθει ανακοπή. Η καρδιά άρχισε να επαναλειτουργεί στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση της αρτηρίας. Η οικογένεια και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για αίμα που μπορεί όποιος επιθυμεί να δώσει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, Βενιζέλειο ή ΠαΓΝΗ δηλώνοντας το όνομα του ασθενή Σταματης Περβολαράκης του Στυλιανού. 

Να σημειωθεί ότι ο τραυματίας είναι γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου καθώς η οικογένειά του δραστηριοποιούνταν παραδοσιακά στην πόλη και επί χρόνια στον κλάδο του εμπορίου αθλητικών ειδών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News