Ώρες αγωνίας για τον 44χρονο που χάθηκε στο Παλαιόκαστρο - Έκκληση από τους οικείους του

Κρήτη
Ώρες αγωνίας για τον 44χρονο που χάθηκε στο Παλαιόκαστρο - Έκκληση από τους οικείους του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τους οικείους του δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, να φύγει από το σπίτι και να λείπει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα - Οι ίδιοι έχουν επικοινωνήσει με φίλους και γνωστούς και κανένας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι για τον άνθρωπό του

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 44χρονο αγνοούμενο, κάτοικο Γαζίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Πέμπτη, με τους οικείους του να παρακαλούν οποιοσδήποτε γνωρίζει ή είδε είτε με το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Μαλεβιζίου ή με τον αδερφό του στο τηλέφωνο 6984610591.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη, με τις ίδιες πηγές να κάνουν λόγο ότι πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε. Ωστόσο δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό οι γιατροί και τον έδιωξαν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι συνέχιζε να μην είναι καλά, βρισκόταν σε σύγχυση και πήγε στο ΠΑΓΝΗ, μετά την αλλαγή εφημερίας, όπου και από εκεί τον έδιωξαν, του είπαν ότι βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου.

Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον αδερφό του ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, να φύγει από το σπίτι και να λείψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η οικογένειά του έχει επικοινωνήσει με φίλους και γνωστούς και κανένας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι για τον άνθρωπό τους

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News