Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Γάζι, σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησε να πυροβολεί μόνον όταν άδειασε η γεμιστήρα του όπλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει καταδικαστεί για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Μεσαράς.
Υπενθυμίζεται ότι κάποια στιγμή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο άνδρας που καταζητούσε η αστυνομία κινούμενος στον κεντρικό δρόμο Γαζίου σταματάει σε καφετέρια προφανώς για να πάρει καφέ. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να θεώρησαν ότι δεν έφερε όπλο ή τουλάχιστον δεν θα το χρησιμοποιούσε μέσα στην καφετέρια.
















Όπως νωρίτερα ανέφερε σε ρεπορτάζ το neakriti.gr ο 35χρονος άνδρας από τον ορεινό Μυλοπόταμο είχε στο ενεργητικό του καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και όπλα που εκκρεμούσαν, όπως ανέφεραν ασφαλείς πληροφορίες.