«Εργαστείτε Μαζί μας - Ονειρευτείτε Μαζί μας - Εξελιχθείτε Μαζί μας»

Κρήτη
«Εργαστείτε Μαζί μας - Ονειρευτείτε Μαζί μας - Εξελιχθείτε Μαζί μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, διοργανώνουν ανοιχτές «Ημέρες Καριέρας» στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 στην Κρήτη

Το Metaxa Hospitality Group με επίκεντρο τον άνθρωπο, διοργανώνει και φέτος ανοιχτές «Ημέρες Καριέρας» στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, επιδιώκοντας να εμπλουτίσει την ομάδα του με νέα ταλέντα που ονειρεύονται μία εξελικτική πορεία στον κλάδο της φιλοξενίας.

«Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας» είναι η πρόσκληση προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να γίνουν μέλος μίας ομάδας με πάθος για την προσφορά αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας σε ένα από τα βραβευμένα ξενοδοχεία του Ομίλου - Creta Maris Resort και TUI Magic Life Candia Maris στη Κρήτη - και Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη.

Το Metaxa Hospitality Group υποστηρίζει έμπρακτα τα όνειρά των εργαζομένων του, δίνοντας έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, κτίζοντας έτσι σταθερές και διαχρονικές σχέσεις, σε ένα δίκαιο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους του, με ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Αναφερόμενη στις «Ημέρες Καριέρας» η κα. Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε: «Εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε μαζί με τους Ανθρώπους μας στον δρόμο προς την επιτυχία, καθώς οι άνθρωποί μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Είμαστε υπερήφανοι για τις ιστορίες εργασιακής επιτυχίας των ανθρώπων του Ομίλου μας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε καινούριες. Καλούμε, λοιπόν, όσους ονειρεύονται μία καριέρα στο δυναμικό κλάδο της φιλοξενίας να μας συναντήσουν στις “Ημέρες Καριέρας”, να γνωρίσουν από κοντά τις ομάδες πίσω από τα βραβευμένα ξενοδοχεία μας και να εξερευνήσουμε μαζί τις ευκαιρίες ένταξης βάσει του προφίλ τους, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε υποψήφιο την καριέρα που έχει ονειρευτεί.»

Οι «Ημέρες Καριέρας» θα λάβουν χώρα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο «TUI Magic Life Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, από τις 10.00 έως τις 17.00 (τηλ. επικοινωνίας: 28970 27145). Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ομίλου για να διερευνήσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News