Ηράκλειο: Παραμένει ανοιχτό και σήμερα Τετάρτη το Κέντρο Αστέγων

Κρήτη
Ηράκλειο: Παραμένει ανοιχτό και σήμερα Τετάρτη το Κέντρο Αστέγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα, ανοιχτές θα παραμείνουν μέχρι τις 8.00 το βράδυ η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο και το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω, για όσους θέλουν να προστατευτούν από το ψύχος και οι θερμαινόμενοι χώροι των κυλικείων των έντεκα ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ, μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι

Το Κέντρο Αστέγων στην λεωφόρο Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ, θα παραμείνει ανοιχτό και σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, έως και το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου.

Το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν.

Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου αλλά απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου, ενώ σε όλους τους χώρους θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Ανοιχτές θα παραμείνουν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8.00 το βράδυ η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο και το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω, για όσους θέλουν να προστατευτούν από το ψύχος.

Τέλος, ανοιχτοί είναι και οι θερμαινόμενοι χώροι των κυλικείων των έντεκα ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News