Ο κακός χαμός στην Κρήτη με τις αντιολισθητικές αλυσίδες - Εξαφανίστηκαν από τα πρατήρια καυσίμων (vid)

Κρήτη
Ο κακός χαμός στην Κρήτη με τις αντιολισθητικές αλυσίδες - Εξαφανίστηκαν από τα πρατήρια καυσίμων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί οδηγοί, μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας για την απέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», προσπάθησαν να προμηθευτούν αλυσίδες με σκοπό να τις τοποθετήσουν στο αμάξι τους ώστε να μη συναντήσουν κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία
 •  Εξαφάνισαν οι Κρητικοί τις αντιολισθητικές αλυσίδες από τα καταστήματα
 • Ο φόβο για τα πρόστιμα έκανε τους Κρητικούς να αγοράσουν τις ελάχιστες αλυσίδες
 • Από 40 ευρώ έως και 100 το κόστος για τις αντιολισθητικές αλυσίδες
 • Υποχρέωση των οδηγών να έχουν τις αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους
 • Δεν υπάρχει δείγμα αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά πρατήρια καυσίμων και σε είδη αυτοκινήτου στο Ηράκλειο. Πολλοί οδηγοί, μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας για την απέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», προσπάθησαν να προμηθευτούν αλυσίδες με σκοπό να τις τοποθετήσουν στο αμάξι τους ώστε να μη συναντήσουν κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία. Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των πρατηριούχων το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο, ενώ το Ηράκλειο φέρθηκε εντελώς ανοργάνωτα.

  Ειδικότερα, η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» έφερε αναταραχή στους οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν αντιολισθητικές αλυσίδες με σκοπό να μην προκληθεί κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή τους. Ωστόσο φαίνεται πως τουλάχιστον στο ν. Ηρακλείου, η ζήτηση ήταν μεγάλη, όχι όμως και η προσφορά.

  «Από την Κυριακή, με παίρνουν αρκετά τηλεφωνήματα άνθρωποι με σκοπό να με ρωτήσουν εάν έχουμε αντιολισθητικές αλυσίδες. Δεν είχαμε», είπε στο neakriti.gr και στην ΚΡΗΤΗ ΤV o  πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Νομού Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης.

  Μέσα σε λίγες ώρες, οι λιγοστές αλυσίδες εξαφανίστηκαν από τα ράφια τους μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ την περασμένη Κυριακή για την υποχρεωτική χρήση αλυσίδων σε όλη την περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News