Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Κρήτη - Ποια οχήματα εξαιρούνται

Κρήτη
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Κρήτη - Ποια οχήματα εξαιρούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια των πολιτών, η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των τριάμισι (3,5) τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης και συγκεκριμένα από την 29 χ.θ. κυκλικός κόμβος πριν την είσοδο της Αγίας Βαρβάρας έως την 41 χ.θ. διασταύρωση Καστελίου Μοιρών, η οποία τίθεται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 06/02/2023 και ώρα 13:00 μέχρι και την Τρίτη 07/02/2023 και ώρα 12:00.

Της προσωρινής απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Οδικού Δικτύου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News