Κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Γόρτυνας και Αμαρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα"

Κρήτη
Κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Γόρτυνας και Αμαρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο τη Δευτέρα και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση για την Τρίτη

Κλειστά θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Γόρτυνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα'. Επίσημη ενημέρωση προς το neakriti.gr από τον Δήμο Γόρτυνας αναφέρει ότι δεν θα λειτουργήσει καμία σχολική δομή στην περιοχή. Σχετική ανακοίνωση που ακολούθησε αναφέρεται: "

Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, όλα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας (Βρεφικός - Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, του παγετού και της επικινδυνότητας στην μετακίνηση των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση".

Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News