Αντιολισθητικές αλυσίδες: Βήμα - βήμα η τοποθέτηση μέσα σε 2 λεπτά (βίντεο)

Κρήτη
Αντιολισθητικές αλυσίδες: Βήμα - βήμα η τοποθέτηση μέσα σε 2 λεπτά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οδήγηση στο χιόνι δεν είναι μια συνηθισμένη συνθήκη για την συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουμε με τι θα έρθουμε αντιμέτωπο

Η άφιξη της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" σημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πίσω από το τιμόνι και να ξέρουν να βάλουν τις αλυσίδες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά και αυτές τις μέρες αναμένεται να δούμε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα συνοδεύεται και από χιονοπτώσεις.

//--> //-->

Η οδήγηση στο χιόνι δεν είναι μια συνηθισμένη συνθήκη για την συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουμε με τι θα έρθουμε αντιμέτωποι. Εάν δεν είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές μας πίσω από το τιμόνι, καλό θα είναι να μην μετακινηθούμε. Μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οδηγούμε σε αυτές τις συνθήκες, αναφέρει το carandmotor.gr

Εάν πρέπει να οδηγήσουμε, θα πρέπει να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε σε αυτό το απαιτητικό τερέν και φυσικά να προετοιμάσουμε σωστά το αυτοκίνητό μας. Μην ξεχνάτε, ότι στην περίπτωση υποχρεωτικής χρήσης αλυσίδων θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να τις τοποθετήσετε.

Η καλύτερη δυνατή εναλλακτική λύση είναι τα χειμερινά ελαστικά που λόγω σύνθεσης της γόμας και χάραξης του πέλματος μας απαλλάσουν από την τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων, προσφέροντας υψηλό επίπεδο πρόσφυσης σε συνθήκες χιονιού και πάγου.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμετον τρόπο με τον οποίο τοποθετούμε αντιολισθητικές αλυσίδες σε λιγότερο από δύο λεπτά. Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποιους τροχούς μεταδίδεται η κίνηση για να τοποθετήσετε σωστά τις αλυσίδες. Υπενθυμίζουμε ότι τις τοποθετούμε στους κινητήριους τροχούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News