Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου Δευτέρα και Τρίτη

Κρήτη
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου Δευτέρα και Τρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Γιώργος Στεφανάκης, την Δευτέρα και την Τρίτη, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει το νησί

Κλειστά θα είναι τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και της Κρήτης. Ήδη, έχουν βγει οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για τις περιοχές που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Γιώργος Στεφανάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει με επείγουσα απόφαση του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου διακόπτεται η δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και του Παιδικού - Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Δήμου, για την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 και Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επαγόμενης ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ στη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News