Ηράκλειο: Η 15χρονη Ανθή δίνει τη δική της μάχη με οστεοσάρκωμα - Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της

Κρήτη
Ηράκλειο: Η 15χρονη Ανθή δίνει τη δική της μάχη με οστεοσάρκωμα - Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 15χρονη πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό

Το άρθρο έχει επικαιροποιηθεί - Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την Ανθή

\Έκκληση για την 15χρονη Ανθή από το Ηράκλειο, η οποία δίνει μάχη με οστεοσάρκωμα απευθύνει μέσω ανάρτησής της η Αποστολή Αγάπης, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να υποβληθεί σε χειρουργείο στο εξωτερικό.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι η οικογένεια έχασε τον μικρό της γιο το 2014 στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.

Στην ανάρτηση της Αποστολής Αγάπης αναφέρονται τα ακόλουθα: «Έκκληση για 15χρονο παιδί‼️

Όπως γνωρίζετε η Αποστολή Αγάπης είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Αυτή μπορεί να είναι από υλικά αγαθά, από δωρεάν υπηρεσίες αλλά ακόμα και από μια συντροφιά  και μια καλή κουβέντα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίπτωση που αφορά την υγεία ενός 15χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο.

Μια  μονογονεϊκή οικογένεια το 2014 έχασε τον μικρό της γιο στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα, όμως χειρουργικά έπρεπε να μεταβούν στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχεια των χημειοθεραπειών καθώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να γίνει.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.🥲

👉Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει ένα ακόμη χειρουργείο.

Εκκρεμούν ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν.🥲🥲

Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά και να βοηθήσουμε το παιδάκι να τελειώσει το μαρτύριο που ζει εδώ και χρόνια, αλλά και τη μανούλα που βιώνει τον δικό της Γολγοθά. ❤️❤️

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. #Βοργιά_Στελιο που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το συμβάν στάθηκε δίπλα μας, αλλά και την αγαπημενη μας κα #Χριστίνα_Χαλκιαδακη που για μια ακόμα φορά την έχουμε στο πλευρό μας.  💕💕💕

Ελπίζουμε  στην αμέριστη κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη βοήθειά σας !!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας  698 334 8873

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γιατί ξέρουμε ότι για μια ακόμα φορά θα τα καταφέρουμε!!!!

Παρακαλούμε κοινοποιήσετέ το ‼️‼️‼️‼️

Με εκτίμηση, Αποστολή Αγάπης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News