Κρήτη: Σε εξέλιξη βρίσκεται δωρεά οργάνων 44χρονου εργαζόμενου στο νοσοκομείο Χανίων

Κρήτη
Κρήτη: Σε εξέλιξη βρίσκεται δωρεά οργάνων 44χρονου εργαζόμενου στο νοσοκομείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρός στη ΜΕΘ στο Γενικού Νοσοκομείου Χανίων - Οι στενείς συγγενείς του, αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες για τη δωρεά των οργάνων του

Την πιο γενναία απόφαση πήρε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου μια οικογένεια από την Κρήτη, κινώντας τις διαδικασίες ώστε ο άνθρωπός της να χαρίσει ζωή μέσα από το θάνατο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα 44 ετών εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανιών, ο οποίος νοσηλευόταν για χρονικό διάστημα περίπου ενός μηνός εγκεφαλικά νεκρός στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 44χρονος ήταν ήταν τεχνολόγος στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η καρδιά, το συκώτι και μάτια, αναμένεται να μεταφερθούν για να μεταμοσχευτούν σε δότες, μέσω ελικοπτέρου της πολεμικής αεροπορίας, γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Δυστυχώς η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους φίλους, συναδέλφους και την οικογένειά του, η οποία παρά τον πόνο βρήκε το κουράγιο να δωρίσει τα όργανα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News