Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Χαρίτο Παπαδάκη

Κρήτη
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Χαρίτο Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων Χώρων Στάθμευσης Ηρακλείου και ιδιοκτήτης του πάρκινγκ στην οδό Θησέως, στο κέντρο της πόλης

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, φίλοι και συγγενείς στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Χαρίτο Παπαδάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο επιχειρηματίας, ήταν πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων Χώρων Στάθμευσης Ηρακλείου και ιδιοκτήτης του πάρκινγκ στην οδό Θησέως, στο κέντρο της πόλης.

Η Διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπών:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΧΑΡΙΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Πολιτικού Μηχανικού. Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να παραστεί η Δ.Ε. στη νεκρώσιμη ακολουθία,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ροδαυγή»,

εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Χαρίτος Παπαδάκης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός ασχολήθηκε και είχε πλούσια εμπειρία σε μεγάλα έργα της Γερμανίας. Στην αγαπημένη του πόλη το Ηράκλειο δημιούργησε ένα συγκρότημα γραφείων το οποίο χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Υπήρξε άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός έχοντας έντονη κοινωνική παρουσία και συνεισφορά.

Ως Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η νεκρώσιμός ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 30/1/2023 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Τίτου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News