Μεγάλη κινητοποίηση για το τροχαίο στον Εσταυρωμένο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Κρήτη
Μεγάλη κινητοποίηση για το τροχαίο στον Εσταυρωμένο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων νωρίτερα στον Εσταυρωμένο δεν υπήρξε, ευτυχώς, σοβαρός τραυματισμός - Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου και ένα ακόμα πήγε μόνο του με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

Ειδικότερα, άγιο είχαν οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα, καθώς παρά την σφοδρή σύγκρουση, των δύο οχημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, γλίτωσαν με ελαφριά τραύματα και τα τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα και τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και υπενθυμίζεται ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Από την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα και έντεκα υπάλληλοι, ενώ ήδη πριν φτάσουν οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής στο σημείο είχε φτάσει πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό, των τραυματιών, καθώς μέχρι να φτάσουν τα άτομα είχαν ήδη απεγκλωβιστεί.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες, και τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο και εφημερεύει, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ένα άτομο μεταφέρθηκε μόνο το στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News