Έκλεισε το μάτι στον Αρναουτάκη για τις εκλογές... ο Μητσοτάκης (βίντεο)

Κρήτη
Έκλεισε το μάτι στον Αρναουτάκη για τις εκλογές... ο Μητσοτάκης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο όραμα για μια Κρήτη που είναι εξωστρεφής και διατηρεί την ταυτότητά της. Μια Κρήτη με τα οφέλη της ανάπτυξης να να τα καρπώνεται κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Δεν ξέρω που θα είμαι το 2030 αλλά έχω την υποψία ότι Αρναουτάκης πάλι εδώ θα είναι!».

Το «μάτι» στον Σταύρο Αρναουτάκη έκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για στήριξη της νέας υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Κρήτης από τη Ν.Δ. Ο κ. Μητσοτάκης σε αναφορά του εξήρε το έργο της Περιφέρειας και είπε ότι για τον ίδιο δεν ξέρει που θα είναι το 2030 αλλά για τον Αρναουτάκη δήλωσε ότι θα είναι και πάλι εδώ! Μάλιστα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και στο βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr φαίνεται και το σήμα της νίκης που κάνουν κάποιοι με τα χέρια τους. Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο όραμα για μια Κρήτη που είναι εξωστρεφής και διατηρεί την ταυτότητά της. Μια Κρήτη με τα οφέλη της ανάπτυξης να να τα καρπώνεται κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Δεν ξέρω που θα είμαι το 2030 αλλά έχω την υποψία ότι Αρναουτάκης πάλι εδώ θα είναι!».

Πάντως η στιγμή θύμισε την αναφορά από πόντιουμ στο Ηράκλειο της Ντόρας Μπακογιάννη το 2018 που αποκάλεσε τον Αρναουτάκη "περιφερειάρχη της καρδιάς μας" και ύστερα από λίγο τον στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατήλθε στις εκλογές του 2019.

Βεβαίως από την άλλη αναρωτιέται κάποιος πως ο πρόεδρος της Ν.Δ κλείνει το μάτι στον εκλεγμένο Περιφερειάρχη για αυτή τη θητεία με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή. Και γεννάται το ερώτημα: Στη Βουλή θα τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ και στα Περιφερειακά θα πηγάινουν χέρι-χέρι; Και εν τέλει θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Αρναουτάκης και να μην αφήνει τα κόμματα να βγάζουν το λαγό από την τρύπα! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News