Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 41χρονος που έκρυβε στο σπίτι του βυζαντινά «Αγιοκωνσταντινάτα»

Κρήτη
Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 41χρονος που έκρυβε στο σπίτι του βυζαντινά «Αγιοκωνσταντινάτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το πέρας της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος - Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 24/1 ο 41χρονος συντοπίτης μας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή του όπλα, αλλά και «αρχαία» νομίσματα (κωνσταντινάτα).

Όπως έγραψε χθες το neakriti.gr, ο εισαγγελέας άσκησε, μεταξύ άλλων, σε βάρος του 41χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη -μετά την 24ωρη απολογία που έλαβε- ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απολογήθηκε.

Μετά το πέρας της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν την περασμένη Κυριακή σε ΙΧΕ, αλλά και στο σπίτι του 41χρονου, εντόπισαν –και κατάσχεσαν- 35 αρχαία νομίσματα (τα λεγόμενα κωνσταντινάτα), πέντε κροτίδες και μια ξιφολόγχη.

Επίσης, εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν- ένα υποπολυβόλο με 3 γεμιστήρες, ένα πιστόλι με ένα γεμιστήρα, ένα πυροβόλο όπλο τύπου στυλό, ένα πυροβόλο όπλο με ξύλινη λαβή με μια επιπρόσθετη ανταλλακτική κάννη, αλλά και 244 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News