Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη - Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη - Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών η Στέλλα Παπαδάκη – Τζεδάκη

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη, μετά από πολυετή ταλαιπωρία με την υγεία της.

Επί σειρά ετών υπήρξε διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (1975-1980) και στη συνέχεια πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (1981-1983) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικεύτηκε σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης και σε οικονομοτεχνικές μελέτες. Απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κοινωνιολογία με υποτροφία ως ειδική μεταπτυχιακή υπότροφος (Ε.Μ.Υ) από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 1997. Εργάστηκε στη Διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (1979-80). Από το 1983 εργάστηκε στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπήρξε Διευθύντρια Εκπαίδευσης και ¨Έρευνας και της Επιτροπής Ερευνών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζεδάκη, ο οποίος επίσης έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Άρη.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 3μ.μ.  από το Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων, όπου θα μεταφερθεί η σορός της μία ώρα νωρίτερα, στις 2μ.μ.  Rethemnos news monogram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News