ΠΑΓΝΗ: Ικανοποιημένοι οι αναισθησιολόγοι - Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Ικανοποιημένοι οι αναισθησιολόγοι - Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή θέληση και επιθυμία ενός ειρηνικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, προχωράμε σε αναστολή των προγραμματισμένων καθημερινών δίωρων στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγελθεί από την προσεχή Δευτέρα», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι αναισθησιολόγοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την αποκατάσταση των αρμοδιοτήτων της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Μετά και την προχθεσινή καθυστερημένη, έστω και «ιδιωτική» συνάντηση στην 7η ΥΠΕ,  θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση των αρμοδιοτήτων  της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου ως προς τα θέματα μας.

Είναι ένα βήμα προς μερική εκτόνωση της κρίσης που είχε δημιουργηθεί από την απαράδεκτη ενέργεια του Διοικητή να στείλει τον γιατρό εργασίας στα σπίτια των νοσούντων συναδέλφων μας με το δήθεν πρόσχημα της «αγωνίας του για την υγεία μας». Θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή θέληση και επιθυμία ενός ειρηνικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, προχωράμε σε αναστολή των προγραμματισμένων καθημερινών δίωρων στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγελθεί από την προσεχή Δευτέρα.

Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι σαν Αναισθησιολογικό Τμήμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον αν οι δεσμεύσεις  που ανακοινώθηκαν με το δελτίο τύπου της 7ης ΥΠΕ θα εφαρμοσθούν στην πράξη.

Στηρίζουμε  όλες τις προγραμματισμένες δράσεις που έχουν προγραμματισθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με σκοπό την ενίσχυση και ενδυνάμωση ενός αποκλειστικά Δημόσιου  και Δωρεάν ΕΣΥ. 

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το ευρύ δίκτυο υποστήριξης μας που αναπτύχθηκε τόσο από τους συναδέλφους εργαζόμενους και τους απλούς πολίτες  του Ηρακλείου (με τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα) έως τους επίσημους φορείς όπως: Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηρακλείου, Ιατρικός Σύλλογο Ηρακλείου, Σωματείο Εργαζομένων ΠΝΗ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Ιατρικό Σύλλογος και τα κόμματα που με ανακοινώσεις πήραν θέση και έφεραν το ζήτημα στην Βουλή.

Ηράκλειο 20/01/2023

Οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι Αναισθησιολόγοι του ΠΝΗ:

Βασιλεία Νύκταρη, Αικατερίνη Μακατουνάκη, Γεώργιος Φραντζέσκος, Γεωργία Γεωργοπούλου, Φωτεινή Χανιωτάκη, Αικατερίνη Χατζημιχάλη, Δέσποινα Δερμιτζάκη, Πόπη Λαυκαλάκη, Γιώργος Στεφανάκης, Μαρία Χριστοφάκη, Ελένη Διαμαντάκη, Μανώλης Λιλιτσής, Χρυσάνθη Γεωργακάκη, Κώστας Σορώκος, Ανθή Ντάκουλα, βλάσης Καραγεώργος, Γιώργος Παπαστρατηγάκης, Εμμανουέλα Κουτουλάκη, Περικλής Βασίλος, Νίκος Τσερλικάκης, Δημήτρης Κουβιδάκης, Παναγιώτα Δαριβιανάκη, Ευφημία Παμπούκα, Αλέξανδρος Μπογάς, Αρετή Κοτρώνη, Κατερίνα Τσίγγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News