Ηράκλειο: Ο Μασκ... μύρισε τα ναρκωτικά και αποκάλυψε 3 τόνους εύφλεκτα υλικά (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ο Μασκ... μύρισε τα ναρκωτικά και αποκάλυψε 3 τόνους εύφλεκτα υλικά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια του 2022, 11 άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” ενώ κατασχέθηκαν και 3 αυτοκίνητα, ενώ οι λιμενικές αρχές Ηρακλείου προχώρησαν σε 53 συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις

Λαβράκι πέτυχε ο σκύλος Μάσκ της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Αξιοποιώντας πληροφορίες οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σ’ έναν άντρα με τον Μάσκ να μυρίζεται τα ναρκωτικά. Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα που στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Οι λιμενικοί είχαν πληροφορίες και όταν έφτασε στο λιμάνι το πλοίο της γραμμής Πειραιάς - Ηράκλειο ,πραγματοποίησαν έλεγχο στον 47χρονο κατά την αποβίβασή του εντοπίζοντας ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αλλά κι ένα γυάλινο μπουκάλι το οποίο περιέχει άγνωστη ουσία σε υγρή μορφή

Αυτή δεν είναι οι πρώτη φορά που οι λιμενικές αρχές εντοπίζουν ναρκωτικά στο λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια του 2022, 11 άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” ενώ κατασχέθηκαν και 3 αυτοκίνητα.

Συνολικά κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου οι λιμενικές αρχές Ηρακλείου προχώρησαν σε 53 συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις με σημαντικότερη ίσως τη σύλληψη ενός ατόμου που προσπάθησε με το πλοίο της γραμμής να μεταφέρει περισσότερο από 3 τόνους εύφλεκτα υλικά σε υγρή και στερεή μορφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News