Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου

Κρήτη
Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου

Δωρεάν Ενημέρωση και Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Α΄ Λυκείου! Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου διοργανώνουν «Ημέρες Εκπαίδευσης», μια ανοικτή εκδήλωση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ξενοδοχείο Astoria το Σάββατο το απόγευμα (17.30) στις 21 Ιανουαρίου. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου της πόλης και τους γονείς τους.

Την επόμενη μέρα, 22 Ιανουαρίου, δίδεται η ευκαιρία σε όσους μαθητές A΄ Λυκείου της πόλης του Ηρακλείου δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ το test επαγγελματικού προσανατολισμού «Ariston Noisis Plus». (Πληροφορίες και συμμετοχές στο 2810 245 300)

Και φέτος λοιπόν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου διοργανώνουν «Ημέρες Εκπαίδευσης», μια ανοικτή εκδήλωση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ξενοδοχείο Astoria , με εισηγητή τον κο Θοδωρή Θεοτόκη, Σύμβουλο Σπουδών της Οrientum (www.orientum.gr), κατεξοχήν αρμόδιο σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, σπουδών και αγοράς εργασίας στην Ελλάδα.

Η εισήγησή του θα ξεκινήσει με Συμβουλευτική προς μαθητές και γονείς, αναφορικά με την ανάγκη για στοχοθεσία από τους μαθητές αλλά και τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις για τη επιτυχία τους. Θα συνεχίσει με την αναζήτηση κινήτρων μελέτης, τους τρόπους για την οργάνωση της μελέτης και τη διαχείριση του χρόνου τους. Θα αναφερθεί σε κρίσιμες αλλαγές των τελευταίων ετών στο Λύκειο αλλά και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τέλος, θα ολοκληρώσει την παρουσίαση του με τα ορθά κριτήρια για την επιλογή σπουδών, τα επαγγέλματα υψηλής ζήτησης του 2030, αλλά και τις «εναλλακτικές καριέρες» στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Την επόμενη ημέρα του σεμιναρίου, δίδεται η ευκαιρία στους πρώτους 100 μαθητές A΄ Λυκείου της πόλης του Ηρακλείου που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά το test Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Computer Academy, Ariston Noisis Plus.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα, που διερευνά την προσωπικότητα (επαγγελματικοί τύποι & χαρακτηριστικά) και τα ενδιαφέροντα του μαθητή. Με βάση τα ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε μαθητή, προτείνει με ασφάλεια και με σειρά κατάταξης, πανεπιστημιακές σχολές που ταιριάζουν στο προφίλ του κάθε μαθητή.

Η διαδικασία – συμμετοχή στο σχετικό Test είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών. Τις εβδομάδες μετά τη διενέργεια του test θα ακολουθήσει ατομική συμβουλευτική ανάλυση των αποτελεσμάτων του test (εκτυπωμένη έκθεση ατομικών αποτελεσμάτων), με στόχο το σωστό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των μαθητών που θα συμμετέχουν. Η συμβουλευτική θα γίνει από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένους συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εκπαιδευμένους στην παράδοση και σχολιασμό των αποτελεσμάτων, παρόντος του μαθητή και ενός τουλάχιστον γονέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News