Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του ΒΟΑΚ: Πότε θα ξεκινήσουν - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Κρήτη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του ΒΟΑΚ: Πότε θα ξεκινήσουν - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς τον Άγιο Νικόλαο - Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 1.500 μ.

Γνωστοποιείται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ότι η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης», στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο προς κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17.01.2023.

Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 1.500 μ. όπου και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Άγιο Νικόλαο στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Γιόφυρου  και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News