ΠΑΓΝΗ: Νέο γύρο θυελλωδών αντιδράσεων φέρνει η παράταση της θητείας του διοικητή (βίντεο)

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Νέο γύρο θυελλωδών αντιδράσεων φέρνει η παράταση της θητείας του διοικητή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράταση της θητείας του διοικητή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κρήτης, δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, με τους υγειονομικούς φορείς να έχουν ήδη προγραμματίσει στάση εργασίας στο ΠαΓΝΗ, αλλά και έκτακτη συνάντηση με όλους τους φορείς του νομού Ηρακλείου για την ερχόμενη Τρίτη

Νέο γύρο θυελλωδών αντιδράσεων φέρνει η απόφαση της παράτασης της θητείας του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργου Χαλκιαδάκη, παρά την ξεκάθαρη θέση σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας και την πρόθεση των αναισθησιολόγων του νοσοκομείου να παραιτηθούν. Η παράταση της θητείας των διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας, δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, με τους υγειονομικούς φορείς να έχουν ήδη προγραμματίσει στάση εργασίας στο ΠΑΓΝΗ, αλλά και έκτακτη συνάντηση με όλους τους φορείς του νομού Ηρακλείου για την ερχόμενη Τρίτη.

Η θητεία της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ παρατάθηκε όπως και για όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων της χώρας όπως προκύπτει από το ΦΕΚ που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, παρά το γεγονός ότι ο υπουργός υγείας διεμήνυε ότι θα εξετάσει με προσοχή τις καταγγελίες και τις οργισμένες διαμαρτυρίες των υγειονομικών φορέων που έχουν φτάσει στα χέρια του. Αποφασισμένοι να συνεχίσουν το αγών του εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ που προγραμματίζουν από τη δευτέρα επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και συλλαλητήρια.

Για την Τρίτη το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και έκτακτη συνάντηση στο Εργατικό κέντρο ηρακλείου στην οποία έχουν κληθεί να μετέχουν όλοι οι φορείς, καθώς όπως επισημαίνουν η λειτουργεία της δημόσιας υγεία τινάζεται συνολικά στον αέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News