ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τέλος Ιανουαρίου η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων  

Κρήτη
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τέλος Ιανουαρίου η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Τι είπε για Καϊλή αλλά και για τους στόχους του Κινήματος στις επερχόμενες εκλογές    

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί το 80% των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όπως τονίστηκε την Τετάρτη σε πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης του Κινήματος με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως στόχος της παράταξης είναι η ισχυροποίησή της και η εκλογή κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή.  

 Στις 21 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όπου η Επιτροπή Ψηφοδελτίων θα «ξεδιπλώσει» τα ονόματα των υποψηφίων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές για το 80% της επικράτειας. Στην πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Η κοινωνία στο προσκήνιο» που οργάνωσε η Δημοτική Οργάνωση του Κινήματος στα Χανιά, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έθεσε το πλαίσιο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον δρόμο προς τις κάλπες.  Όπως είπε συγκεκριμένα, θα πρέπει «να αξιολογήσουμε μαζί τους τις θέσεις μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα θέσουμε στους Έλληνες πολίτες για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ με κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή».  

«Ευελπιστούμε η αποψινή εκδήλωση να δώσει ένα μήνυμα ανανέωσης, αλλαγής και μιας νέας πορείας που ξεκινά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε όλη την Ελλάδα και στα Χανιά», είπε από την πλευρά του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων Γιάννης Δήμος, ενώ η γραμματέας Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χανίων επισήμανε ότι «ως Δημοτική Οργάνωση Χανίων στοχεύουμε με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση το άνοιγμά μας στην κοινωνία, μέσω των δράσεών μας».  

Νέα πρόσωπα που μπαίνουν για πρώτη φορά σε διαδικασία συμμετοχής στην πολιτική σκηνή περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, που σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.  

Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτή τη διαδικασία των εθνικών εκλογών του ’23 έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του Κινήματός μας πάρα πολύ σοβαροί άνθρωποι, άνθρωποι που έχουν προσφέρει όχι μόνο στο Κίνημα αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και ήταν ένα μεγάλο ζητούμενο στο παρελθόν η αναζήτηση υποψηφίων».  

«Το τοπικό ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται τις υποψηφιότητες. Υπάρχουν κάποια ποιοτικά κριτήρια τα οποία έχουμε θέσει, θέλουμε ανθρώπους που να έχουν πρόσωπο στην κοινωνία, να πολιτεύονται με αξιοπρέπεια και να μπορούν να υποστηρίξουν με ευκρίνεια τις προγραμματικές μας θέσεις», σημείωσε εξάλλου η γραμματέας του Τομέα Ισότητας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαρία Δαφέρμου.

Για την υπόθεση Καϊλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πλήξει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά τη χώρα, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ολόκληρη την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι η ατομική ευθύνη ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να γίνει συλλογική.  

«Ξεκαθαρίσαμε τις σχέσεις μας με την κ. Καϊλή και με οποιονδήποτε άλλο έχει παραβατικές συμπεριφορές και προχωράμε μπροστά», υπογράμμισε.   

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος στους φίλους και τα μέλη του Κινήματος στα Χανιά τους κάλεσε να επικοινωνήσουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στέλνοντας μήνυμα ενότητας ενόψει των εθνικών εκλογών.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News