Αντώνης Κουκλινός: Η «μπουκόλυρα», τα ερεθίσματα από την οικογένεια και η αρχή μιας μεγάλης μουσικής διαδρομής

Κρήτη
Αντώνης Κουκλινός: Η «μπουκόλυρα», τα ερεθίσματα από την οικογένεια και η αρχή μιας μεγάλης μουσικής διαδρομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγαπητός μερακλής της Μεσαράς αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, ο Αντώνης Κουκλινός, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "Καλό Μεσημέρι", αποκάλυψε πτυχές της ζωής του, της μουσικής του διαδρομής αλλά και στιγμές που τον καθόρισαν ως άνθρωπο.

Ο αγαπητός μερακλής της Μεσαράς αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, ο Αντώνης Κουκλινός, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "Καλό Μεσημέρι", αποκάλυψε πτυχές της ζωής του, της μουσικής του διαδρομής αλλά και στιγμές που τον καθόρισαν ως άνθρωπο.    Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, η κάμερα της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι", βρέθηκε στο Ασήμι για να συναντήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος πολλά χρόνια τώρα αποτελεί έναν αδιαφιλονίκητο φορέα πολιτισμού και ιστορίας.  Ο λόγος για τον Αντώνη Κουκλινό, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή και την τέχνη του στην ανάδειξη της κρητικής παράδοσης, στα ήθη και στα έθιμα αυτού του τόπου. Την ίδια στιγμή, με τη μουσική και τη μεστή γραφή του διατηρεί τις ρίζες του τόπου του και τις μεταλαμπαδεύει με ήθος και σεβασμό στις επόμενες γενιές. 

Η αγάπη, ωστόσο, του πολυτάλαντου αυτού ανθρώπου δεν σταμάτησε ποτέ στη μουσική, αφού η οικογένειά του κατέχει όλα αυτά τα χρόνια κυρίαρχη θέση στην καρδιά του.  Άλλωστε, για τους χωριανούς του ήταν πάντα το "Αντωνιό της Βασιλικής", ενώ για τους φίλους του είναι ένας θαυμάσιος σύζυγος, πατέρας και παππούς! Δείτε τη συνέντευξη εδώ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News