Κάλαντα κι ευχές στο Μητροπολίτη Ρεθύμνου

Κρήτη
Κάλαντα κι ευχές στο Μητροπολίτη Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Του τα «έψαλλαν» στρατιώτες από το 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού, ο Όμιλος Βρακοφόρων, και πολλά παιδιά

Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως επισκέφθηκαν οι παραπάνω όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ. Πρόδρομος

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μητροπολίτη στρατιώτες από το 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού Ρεθύμνου. Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται: «Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα στρατευμένα παιδιά του τόπου μας να έχουν καλή, ευδόκιμη και καρποφόρα θητεία και τόνισε ότι προσευχόμαστε όλοι να διαφυλάττει ο Θεός εν ειρήνη την πατρίδα μας, όπως και κάθε τόπο σε ολόκληρο τον κόσμο, επισημαίνοντας ότι έχομε όλοι εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας και ότι το Στρατόπεδο του Ρεθύμνου αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί στολισμό για ολόκληρο τον τόπο μας.

Το πρωί του Σαββάτου, 31ης Δεκεμβρίου 2022, παραμονής της Πρωτοχρονιάς, προσήλθαν στα Γραφεία της Μητροπόλεως και έψαλαν τα κάλαντα ο Όμιλος Βρακοφόρων και η Φιλαρμονική του Δήμου Ρεθύμνης, ενώ τόσο από τα Γραφεία όσο και από το Επισκοπείο πέρασαν πολλά παιδιά που, κατά την τάξη, έψαλαν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Πρόδρομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News