Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Κρήτη άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Κρήτη
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Κρήτη άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικρά κρητικόπουλα κέρδισαν τις εντυπώσεις χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτικο

Κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη άκουσε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υποδέχθηκε μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που χόρεψαν παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς και δώρισαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής ένα ηπειρώτικο μπαστούνι (σκόπι).

«Εύχομαι το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές για τον τόπο και την ανθρωπότητα. Την προηγούμενη χρονιά, δυστυχώς, ζήσαμε έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες, αλλά και μια νέα οικονομική κρίση. Οφείλουμε αυτές τις στιγμές να επιδεικνύουμε το μέγιστο βαθμό αλληλεγγύης και συνέπειας. Το πολιτικό σύστημα να αποδείξει με τις πράξεις του ότι αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον, για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αλλαγές και εμείς να έχουμε τη δύναμη να τις υπηρετήσουμε για το καλό του τόπου» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολούθως στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπαν κρητικά κάλαντα μέλη του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης. «Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη τη μεγάλη / και ο ήλιος ολοπράσινος να ανατείλει πάλι./ Μάχη σκληρή θα δώσουμε νέοι, μικροί, μεγάλοι, / να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα πάλι» ήταν η μαντινάδα, που αφιέρωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μικρά κρητικόπουλα κέρδισαν τις εντυπώσεις χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτικο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News