Καρτερός: Έδιωξαν τα τροχόσπιτα, αλλά άφησαν πίσω... τα σκουπίδια! (εικόνες)

Κρήτη
Καρτερός: Έδιωξαν τα τροχόσπιτα, αλλά άφησαν πίσω... τα σκουπίδια! (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και σίγουρα αποτελούν δυσφήμηση για την τουριστική περιοχή του Καρτερού

Εδώ και λίγους μήνες, οι άνθρωποι που έμεναν στην περιοχή του Καρτερού με τα τροχόσπιτα και τις καλύβες έφυγαν. Πήραν βαλίτσες και αποσκευές κι έφυγαν. Πήραν την ελάχιστη περιουσία τους ή τέλος πάντων αυτή που μπόρεσαν μέσα σε λίγες ημέρες να μαζέψουν και έφυγαν.

Αν και έχει περάσει ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι πολύ μεγάλο, αλλά σχετικά μεγάλο, υπάρχουν σωροί από πράγματα που άφησαν. Μπορεί κάποιος να δει από σκουπίδια, όπως χαρτόκουτες και μπάζα, μέχρι σπασμένους σωλήνες και καλώδια. Είναι μια δραματική κατάσταση και το ερώτημα που πλανάται είναι: Πότε θα πάνε τα συγκεκριμένα αντικείμενα σε έναν ειδικό χώρο; Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και σίγουρα αποτελούν δυσφήμηση για την τουριστική περιοχή του Καρτερού.

Οι αρμόδιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είναι κρίμα, ύστερα από τόσες εβδομάδες, να έχει δημιουργηθεί ένα τοπίο που δυσφημεί την Κρήτη και την τουριστική περιοχή του Καρτερού. Το θέμα είναι τα συγκεκριμένα απορρίμματα να πάνε άμεσα σε έναν απομονωμένο χώρο απορριμμάτων και να μη φτάσουμε Απρίλιο, κατόπιν παρότρυνσης τουριστικών παραγόντων, για να τα δούμε στους χώρους απορριμμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News