Ηράκλειο: «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και αισιοδοξία στα παιδιά του ΠαΓΝΗ (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και αισιοδοξία στα παιδιά του ΠαΓΝΗ (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση του Διοικητή της 7ης Υ.Πε Κρήτης Νεκτάριου Παπαβασιλείου για την «επιχείρηση κατάβασης»

Έξι «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες, με φωτάκια στις στολές τους, συνοδευόμενοι από τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο εξωτερικά των κλινικών του 3ου κτηρίου στο ΠαΓΝΗ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νοσοκομείο.

Η "επιχείρηση κατάβασης" πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο όπισθεν της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων Κρήτης, στο ΠαΓΝΗ, όπου βρισκόταν φωταγωγημένα και πυροσβεστικά οχήματα, διαθέσιμα για να τα επισκεφθούν τα παιδιά.

Η δράση διοργανώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου "Τρεις Παίδες εν Καμίνω" που για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα.

Ο Διοικητής της 7ης Υ.Πε Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου για τη δράση αυτή ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: “Μια αγκαλιά ευχές, χαμόγελα, αισιοδοξία, δώρα και αγάπη στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου (ΠαΓΝΗ) Ηρακλείου. Ευχαριστούμε Όλους για τη συμμετοχή και συνεργασία. Καλή Χρονιά!”

Μετά την εντυπωσιακή κατάβαση, Αγιοβασίληδες συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 7 ης Υ.Πε Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριο, τον Διοικητή του ΠαΓΝΗ Χαλκιαδάκη Γιώργο, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης, Πύραρχο Σεληνιωτάκη Μιχαήλ, τον Διοικητή της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Καλογιαννάκη Σταύρο, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Σταυρακάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω Βασίλη Ανδρεαδάκη μοίρασαν  τα δώρα τους στα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων του ΠαΓΝΗ. Στη συνέχεια αντάλλαξαν μαζί τους ευχές, τραγούδησαν τα κάλαντα και προσέφεραν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς προσκεκλημένους, με θεατές-ακροατές σε απόσταση, από τα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Αντίστοιχη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος και στο Βενιζέλειο-Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα για τα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News