Ηράκλειο: Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και τρεις συλλήψεις στα μεθεόρτια των Χριστουγέννων

Κρήτη
Ηράκλειο: Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και τρεις συλλήψεις στα μεθεόρτια των Χριστουγέννων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κλήθηκαν να παρέμβουν σε δύο διαφορετικά επεισόδια, ανάμεσα σε μητέρα και γιο, αλλά και εν διαστάσει συζύγους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και τρεις συλλήψεις αναφέρει το ertnews.

Δεν έλειψαν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ούτε τις ημέρες των εορτών. Μόνο χθες, οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κλήθηκαν να παρέμβουν σε δύο διαφορετικά επεισόδια, ανάμεσα σε μητέρα και γιο, αλλά και εν διαστάσει συζύγους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και τρεις συλλήψεις αναφέρει το ertnews.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας των Χριστουγέννων, όταν 49χρονος άνδρας, παρά την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να πλησιάζει την ηλικιωμένη μητέρα του, πήγε το σπίτι της 72χρονης γυναίκας και έκανε φασαρία. Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, την εξύβρισε και της προκάλεσε ζημιές στην αυλή του σπιτιού της. Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση φθοράς σε ξένη ιδιοκτησία και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Λίγο αργότερα, στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας, διαδραματίστηκε μία ακόμα πράξη ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε έναν άνδρα 54 ετών και την εν 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Οι δύο πρωταγωνιστές φέρονται να αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια και μηνύσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο με χειροπέδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News